Ofte givede svar 

Her finder du svarene på nogle af de spørgsmål, som ofte bliver stillet af sidens besøgende.
Skulle du alligevel have spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte webmasteren på webmaster@nattergale.dk.


Hej De Nattergale, jeg er en stor fan af jer. Kan I sende mig jeres autografer?
- Som bekendt er jeg (webmasteren) ikke De Nattergale, da dette er en uofficiel fanside.

Kan du skaffe mig De Nattergales adresser/telefonnumre?
- Nej.

Kommer der/hvornår kommer der en fortsættelse af The Julekalender?
- Det tror jeg ikke, vi skal regne med. Intet er selvfølgelig sikkert, når det handler om De Nattergale, men jeg kan citere Viggo angående netop dette spørgsmål: "Hvis det var USA, var vi mindst i gang med at lave 'The julekalender 5'. Nej - historien er fortalt færdig, og jeg er bange for, at vi ville ødelægge for meget af den oprindelige historie, ved at lave en forsættelse."

Jeg skal bruge en De Nattergale sang til et sølvbryllup, konfirmation, etc. Hvor kan man få fat i musikken uden sang?
- Mig bekendt er musikken ikke udgivet uden sang. Det bedste at gøre vil være at lede efter karaoke-cd'er og lignende, evt. spørge på karaoke-barer, så kan man muligvis finde enkelte af deres sange i instrumentalversion. Det vil dog næppe være originalindspilningen, men en efterligning.

Hvor gamle er de 3 Nattergale?
- Uffe er født den 22. juni 1961, Viggo den 28. januar 1957 og Carsten 19. marts 1959.

Jeg har en cd med blandede hits, hvor De Nattergale optræder. Hvorfor er den ikke i din diskografi?
- Jeg har besluttet at afgrænse diskografien til kun at indeholde De Nattergales udgivelser, samt udgivelser som Carsten, Viggo og Uffe har lavet hver for sig. Hvis alle cd'er hvor De Nattergale medvirker, skulle listes i diskografien, ville sektionen blive alt for omsiggribende og uoverskuelig.

Jeg mangler noderne til (…) Kan du ikke lægge dem op på siden?
- Tabs & Noder sektionen bliver opdateret løbende, men det er en tidskrævende proces at aflytte sange. Derfor er der ikke nogen fast orden i, hvornår hvilke sange vil blive tilgængelige på noder. Sangene fra The Julekalender er udgivet som nodehæfte, og findes på flere af landets biblioteker.

Jeg vil gerne købe cd'en/videoen (...).
- De Nattergales udgivelser kan købes mange steder, men denne side er ikke ét af dem. I stedet bør man forsøge sig i forskellige online-butikker og pladeforretninger.

Jeg leder med lys og lygte efter et gammelt TV-klip med De Nattergale.
- De Nattergale har optrådt på TV et utal af gange. Heldigvis er mange af dem blevet foreviget og tilgængelige med udgivelsen af THE BOKS. Så det første, man skal gøre, er at kigge dér. Hvis det efterlyste ikke er med, kan man sende mig en mail, så skal jeg forsøge at hjælpe efter bedste evne.

DE NATTERGALE - DET ER BÅR’ DÆJLIG!
Den knaldhamrende uofficielle fanside
Webmaster: Jens Nørkjær
Kontakt: webmaster@nattergale.dk

Chart.dk