En hel almindelig dag i butikken

(Carsten Knudsen)

Ekspeditrice: På beløbet?
Carsten: Ja, på beløbet - eller lidt under, hvis du synes? Jeg vil i øvrigt klage over noget. Jeg fik en kone med hjem herinde fra i sidste uge, jeg vil godt klage over hende. Hun holdt altså ik' ret længe.
Ekspeditrice: Så skal jeg lige kalde på én, der har med den vare at gøre. Poul til kasse 2 - det var Poul til kasse 2. Hvis du lige venter et øjeblik, så er han der.
Carsten: Ja, så er han der. Vente, vente, vente.
Poul: Dav.
Carsten: Dav.
Poul: Hvad er problemet?
Carsten: Ja, altså, jeg fik en kone med hjem herinde fra i sidste uge, og hun holdt altså ik' ret længe. Og jeg tror nok måske hun var lige lidt over sidste salgsdato, det er altså for dårligt! Jeg nåede kun lige at pakke hende ud, og så gik hun altså i stykker.
Poul: Nå.
Carsten: Jeg nåede kun lige og pille lidt ved hende, og så - bang! Færdig.
Poul: Har du en bon med?
Carsten: Ja, jeg har en bon med.
Poul: Godt. Ja, så vil jeg bede dig om at tage resterne af hende med herhen, så må vi se, hvad vi finder ud af.
Carsten: "Så må vi se, hvad vi finder ud af", siger du? Altså, jeg handler faktisk ret meget i den her butik, det vil jeg bare lige sige dig. Altså, jeg ved godt at jeg ik' har købt noget særligt i dag, jeg har kun købt én af jeres lykkeposer - det dér tilbud, I har i den her uge, du ved: "Køb dig tre nye image og betal for to"...
Poul: Betal for to, ja...
Carsten: ... Nu håber jeg bare ik', de er brune alle sammen, det vil altså være lidt træls. Det vil altså være lidt træls, det vil det.
Poul: Hvis du tager stumperne med herhen, så kan vi sende dem tilbage til leverandøren med en klage.
Carsten: Nå, nå, altså jeg vil bare lige sige dig, jeg handler faktisk ret meget i den her butik, det vil jeg bare lige fortælle dig. I forrige uge da købte jeg én af de der dyre gør-det-selv plastisk operationer, prøv lige at se hvordan mine øjenlåg de hænger i dag, hva'? Hva'? Og jeg købte også noget af det der zen-buddhistiske pis nede i jeres religionsafdeling. Det var sgu mange penge, jeg lagde her i butikken den dag, du. Det synes jeg bare lige du sku' vide, du.
Poul: Ja, prøv, prøv...
Carsten: Det synes jeg bare lige du sku' vide, du.
Poul: Prøv... Prøv lige og hør her! Proceduren er sådan som den er, ikke.
Carsten: Hvad?
Poul: Hvis du samler alle stumperne og kommer herhen med dem, så sender vi dem til leverandøren, og så er det leverandøren, der afgør sagens udfald.
Carsten: "Så er det leverandøren, der afgør sagens udfald", siger du? Altså, hun ligger altså spredt ud over hele soveværelset.
Poul: Ja...
Carsten: I tusind stykker. Hun er fuldstændig kvadret, hun hænger også op ad væggene. Jeg ku' selvfølgelig prøve at få noget af hende ned med en dejskraber.
Poul: Så tager du bare det med af hende, som du kan samle op, okay?
Carsten: "Så tager jeg bare det med af hende, som jeg kan samle op", siger du? Altså, det fylder altså godt, det gør det altså, men det ka' måske lige være i én af de der sorte affaldssække, tror du ik'?
Poul: Jo.
Carsten: Tror du ik' det ka' være i én af de der sorte affaldssække, tror du ik'? Tror du ik', det ka' det?
Poul: Jo, det... du får...
Carsten: Tror du ik' det ka' være i én af de der sorte affaldssække?
Poul: Jo, ved du hvad, du får en ekstra én med her, og husk din lykkepose.
Carsten: Og så kommer jeg her hen med hende i én af de der sorte affaldsposer, bare.
Poul: Ja. Ja, gør det. Ja, gør det. Ja, farvel.
Carsten: Så gør jeg det.
Poul: Ja, farvel.
Carsten: Jamen, så siger vi det.